Останнє оновлення на Неділя, 16 травня 2010, 03:24 Написав ДовгийПес Неділя, 20 грудня 2009, 20:04
Привіт усім хто з нами!!!
Кінець тижня і в нас назріло ще одне інтерв*ю із здолбунівським читцем
eMPi! (3D). Питання були взяті з нашої групи вконтакте і частково доповнені нами. Отож приступим.
-Привіт Паша! Розкажи трохи про себе,коли почав читати і чи збереглися ці записи до теперішнього дня?
3D:
Мальчук Павло Васильович 1988 року народження, народився в славнозвісному місті Здолбунів,
Перша репчина шо мене прокачала, прозвучала в моїй касетній магнітолі десь у класі так п*ятому,
Після того пішло-поїхало, навіть не встиг роздуплитись, як став жорстким цінителем хіп-хоп культури!
Перші записи проводились як у більшості одноліток! Мафон двохкасетний, в одній деці мінуса (дуже велика подяка для Дімона (MC U)), в другій чиста касета на rec ., мікро(Свема, з комплекту від батіного “бабінніка” ) записувати приходилось одразу повну пісню з приспівами і беками, так як про зведення і Audition ще не зналося!!!
Чи збереглися записи??? Хммм! Мені самому було б цікаво почути це “лайно”)))!!!
-На якому репі ріс та яких виконавців підкреслив би у світовому репі,в українському?
3D:
Перше, що почув із зарубіжного то були Black Attack(вони мене так рвали),Сypress Hill,Slim Shady(на нього багато гонять але ця людина зробила великий внесок для чорної культури),D-12, Onyx, Mobb Deep, Raekwon(його перший сольний альбом), Wu Tang Clan, Public Enemy . Про вітчизняне взагалі промовчу, бо їх було так багато в той “касетний час” !!! Вистачить просто згадати збірки Трепанацыя чэРЕПА і той хто захоче зрозуміти - зрозуміє!
-Віталік =)dj_Svetlofor Ізмайбутнього запитує: «Чому Емпі або 3d?
Чого так вирішив назватись?»
3D:
З самого початку було MP – Malchuk Pasha, але змінив на empi(eMPi!) так набагато легше читається.
А 3D???? - на це я відповім у своєму майбутньому альбомі.
-Андрій Ganja Гандзюк цікавиться: «Переглянувши твою сторінку вконтакті, і переглянувши кліпи, виникло питання: Ти часом не цікавишся таким напрямком, як хоррокор реп? Чи шось типу цього?»
3D:
Звісно цікавлюсь ,але що на вашу думку в Україні рахується хоррокор репом? Нема команд і перспектив. Дехто пробує а потім залишає це… Більша частина просто «цирк». Чим більше представників конкретних жанрів хіп-хопу тим більше проявляється його розвиток.
-U-Genious [Патріот] Франко пише: «Яке твоє бачення подальшого розвитку українського хіп-хопу?
В чому причина його недостатнього розвитку (недорозвитку)?»
3D:
На першу частину відносно відповів в попередньому питанні. Забагато розвелось «діточок» , які не мають найменшого поняття про хіп-хоп… і роблять свої «треки» заради понтів…
Немає слухачів які можуть оцінити вклад виконавця.
-Олексій ШкєТ Зима задає відразу 3 запитання:
1)))коли альбом?
2)))з якими МС чи командами співпрацюєш,і хотів би співпрацювати???
3)))чи можеш щось сказати про майбутній альбом(кількість треків, відео,з ким будуть треки)???
3D:
1) Точної дати не назву, але частина матеріалу вже готова!
2) Співпрацюю: Threep, XYG, Alf, Delta, Шкєт, Exlibris, 7мий, Карлєоне, Ізоумен. Хотів би співпрацювати: Слєд, М44, Шекста, DEC, Смоки Мо, Каже Обойма, Psycho Realm.
3) Планується LP. З ким співпрацюю з тими і буду писати. Час покаже.
-Олег [slumber] Попов питає: «З чого черпаєш свої тексти ,література якого жанру, буденні речі, чи все-таки гном-коротун на лівому плечі нашептує))))))?
3D:
Не читаю літератури, черпаю натхнення з того що бачу та відчуваю + уява…
-Юра ThreeP Пилипчук цікавиться: «Як би ти хотів себе більше реалізувати, як бітмейкер чи Мс?»
3D:
Почав себе реалізувати як МС так і хочу це продовжити в майбутньому… Як бітмейкер працюю для того щоб самому реалізувати свої текста під музичну основу, і бути незалежним ні від кого.
-Zloddah from Exlibris питає: «До якого звучання більше схиляєшся, живого чи електронного?»
3D:
І в тому і в тому знаходжу щось для себе. Музика є музика… вона може бути хороша в будь якій формі, і натуральній і синтетичній.
-Андрій Сидоренко пише: «Як би запропонували заключити контракт з продюсером якимсь погодився б?»
3D:
Якби мені дали контракт на 1 000 000 $ то чому б і ні :)
-Вадим Synaps Радченко запитує: «Який свій трек ти вважаєш найкращим?»
3D:
Самий новий я вважаю своїм найкращим… коли буде щось нове воно буде для мене найкраще, тому що для кожного треку я віддаюсь сповна.
-Она Маникэн цікавиться: «Коли напишеш пісню про мене ? =)»
3D:
Зарекомендуй себе для мене тоді будем вирішувати.
-Максим Crank a.k.a. WП13-ON Косс із своїм «підступним» запитанням=): «Яке ставлення до наркотикiв?»
3D:
Звичайно що негативне, вони приносять тільки зло і через них рухнуть сім*ї та життя.
-Андрей Бенедя Назарчук обширно запитує: «Які перспективи?»
3D:
Поживем побачим, головне не піддаватись.
Від себе доповню:
Що слід очікувати від тебе у плані треків,кліпів,проектів?
Тобто найближчі плани у творчому житті.
3D: Ідуть співпраці з різними виконавцями та групами.
-І під кінець я пропоную звернутись до слухачів. Про що би ти хотів повідомити тих людей,які слідкують за твоєю творчістю,і можливо послати на… тих хто заважає?
3D:
Нехай фальш горить у вогні!
МИР.
-Дякую Паша за представлені відповіді, дякую відвідувачам нашого сайту. З нами був Паша eMPi! (3D), Мииииииииир вашому дому!