Інтерв'ю з eMPi! (3D)

PDFДрукe-mail

Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 

Привіт усім хто з нами!!!

Кінець тижня і в нас назріло ще одне інтерв*ю із здолбунівським читцем

eMPi! (3D). Питання були взяті з нашої групи вконтакте і частково доповнені нами. Отож приступим.

-Привіт Паша! Розкажи трохи про себе,коли почав читати і чи збереглися ці записи до теперішнього дня?

3D:

Мальчук Павло Васильович  1988 року народження, народився в славнозвісному місті Здолбунів,

Перша репчина шо мене прокачала, прозвучала в моїй касетній магнітолі десь у  класі  так п*ятому,

Після того пішло-поїхало, навіть не встиг роздуплитись, як став жорстким цінителем хіп-хоп культури!

Перші записи проводились як  у більшості одноліток! Мафон двохкасетний, в одній деці  мінуса (дуже велика подяка для Дімона (MC U)), в другій чиста касета на rec ., мікро(Свема, з комплекту від  батіного “бабінніка” ) записувати приходилось одразу повну пісню з приспівами і беками, так як про зведення і Audition ще не зналося!!!

Чи збереглися записи??? Хммм! Мені самому було б цікаво почути це  лайно)))!!!

-На якому репі ріс та яких виконавців підкреслив би у світовому репі,в українському?

3D:

Перше, що почув із зарубіжного то були Black Attack(вони мене так рвали),Сypress Hill,Slim Shady(на нього багато гонять але ця людина зробила великий внесок для  чорної культури),D-12, Onyx, Mobb Deep, Raekwon(його перший сольний альбом), Wu Tang Clan, Public Enemy . Про вітчизняне взагалі промовчу, бо їх було так багато в той касетний час !!! Вистачить просто згадати збірки  Трепанацыя чэРЕПА  і той хто захоче зрозуміти - зрозуміє!

-Віталік =)dj_Svetlofor Ізмайбутнього запитує: «Чому Емпі або 3d?

Чого так вирішив назватись?»

3D:

З самого початку було MPMalchuk Pasha, але змінив на empi(eMPi!) так набагато легше читається.

А 3D???? -  на це я відповім  у своєму майбутньому альбомі.

-Андрій Ganja Гандзюк цікавиться: «Переглянувши твою сторінку вконтакті, і переглянувши кліпи, виникло питання: Ти часом не цікавишся таким напрямком, як хоррокор реп? Чи шось типу цього?»

3D:

Звісно цікавлюсь ,але що на вашу думку в Україні рахується хоррокор репом? Нема команд і перспектив. Дехто пробує а потім залишає це…  Більша частина просто «цирк».  Чим більше представників конкретних жанрів хіп-хопу тим більше проявляється його розвиток.

-U-Genious [Патріот] Франко пише: «Яке твоє бачення подальшого розвитку українського хіп-хопу?

В чому причина його недостатнього розвитку (недорозвитку)?»

3D:

На першу частину відносно відповів в попередньому питанні.  Забагато розвелось «діточок» , які не мають найменшого поняття про хіп-хоп… і роблять свої «треки» заради понтів…

Немає слухачів які можуть оцінити вклад  виконавця.

-Олексій ШкєТ Зима задає відразу 3 запитання:

1)))коли альбом?

2)))з якими МС чи командами співпрацюєш,і хотів би співпрацювати???

3)))чи можеш щось сказати про майбутній альбом(кількість треків, відео,з ким будуть треки)???

3D:

1)      Точної дати не назву, але частина матеріалу вже готова!

2)      Співпрацюю: Threep, XYG, Alf, Delta, Шкєт, Exlibris, 7мий, Карлєоне, Ізоумен. Хотів би співпрацювати: Слєд, М44, Шекста, DEC, Смоки Мо, Каже Обойма, Psycho Realm.

3)      Планується LP.  З ким співпрацюю з тими і буду писати. Час покаже.

-Олег [slumber] Попов питає: «З чого черпаєш свої тексти ,література якого жанру, буденні речі, чи все-таки гном-коротун на лівому плечі нашептує))))))?

3D:

Не читаю літератури, черпаю натхнення з того що бачу та відчуваю + уява…

-Юра ThreeP Пилипчук цікавиться: «Як би ти хотів себе більше реалізувати, як бітмейкер чи Мс?»

3D:

Почав себе реалізувати як МС так і хочу це продовжити в майбутньому… Як бітмейкер працюю для того щоб самому реалізувати свої текста під музичну основу, і бути незалежним  ні від кого.

-Zloddah from Exlibris питає: «До якого звучання більше схиляєшся, живого чи електронного?»

3D:

І в тому і в тому знаходжу щось для себе. Музика є музика… вона може бути хороша в будь якій формі, і натуральній і синтетичній.

-Андрій Сидоренко пише: «Як би запропонували заключити контракт з продюсером якимсь погодився б?»

3D:

Якби мені дали контракт на 1 000 000 $ то чому б і ні :)

-Вадим Synaps Радченко запитує: «Який свій трек ти вважаєш найкращим?»

3D:

Самий новий я вважаю своїм найкращим… коли буде щось нове воно буде для мене найкраще, тому що для кожного треку я віддаюсь сповна.

-Она Маникэн цікавиться: «Коли напишеш пісню про мене ? =)»

3D:

Зарекомендуй себе для мене тоді будем вирішувати.

-Максим Crank a.k.a. WП13-ON Косс із своїм «підступним» запитанням=): «Яке ставлення до наркотикiв?»

3D:

Звичайно що негативне, вони приносять тільки зло і через них рухнуть сім*ї та життя.

-Андрей Бенедя Назарчук обширно запитує: «Які перспективи?»

3D:

Поживем побачим, головне не піддаватись.

Від себе доповню:

Що слід очікувати від тебе у плані треків,кліпів,проектів?

Тобто найближчі плани у творчому житті.

3D: Ідуть співпраці з різними виконавцями та групами.

-І під кінець я пропоную звернутись до слухачів. Про що би ти хотів повідомити тих людей,які слідкують за твоєю творчістю,і можливо послати на… тих хто заважає?

3D:

Нехай фальш горить у вогні!

МИР.

-Дякую Паша за представлені відповіді, дякую відвідувачам нашого сайту. З нами був Паша eMPi! (3D), Мииииииииир вашому дому!

Додати коментар

Захисний код
Оновити